Informacije – Web Edukator – Kurs web dizajna

  • Naziv kursa: Kurs Web Dizajna
  • Trajanje: 3 meseca – jednom nedeljno po dva sata
  • Program: HTML, CSS, JS, Joomla, SEO, Flash …
  • Cena: 2200 din./ mesečno
  • Kontakt: vebkurs@gmail.com 060/5582422
  • Lokacija: Cvijićeva 112, 1300 kaplara 2, Beograd
  • Web sajt: http://.kurs.frontenddot.com
Web Edukator – Kurs Web Dizajna je projekat organizacije Kulturban koji ima za cilj da polaznike obuči da samostalno prave i održavaju web sajtove. Tokom kursa polaznici će izraditi jedan sajt za koji će dobiti hosting za godinu dana. Na ovaj način polaznici dobijaju svoju ličnu prezentaciju na internetu koju mogu koristiti pri zapošljavanju, obrazovanju isl.

Program kursa obuhvata Planiranje sajta, HTML, CSS, JavaScript, Flash animacije, PSD2HTML, SEO, Cpanel, Joomla, Marketing …

Kurs web dizajna se održava u Kancelarijama za mlade  opštine Palilula, Cvijićeva 112, i opštine Stari grad, 1300 Kaplara 2, bočni ulaz Kolarčeve zadužbine, Beograd.

Kurs Web Dizajna se organizuje uz podršku Gradskih Opština Palilula i Starog grada. Podrška opštine omogućava polaznicima da plaćaju samo delimični iznos cene kursa. Cena kursa je simbolična i iznosi 2200din/mesečno.  Plaćanje se vrši preko računa.

Trajanje kursa je 3 meseca, jednom nedeljno po dva sata. Fleksibilne grupe, u zavisnosti od Vaših obaveza.

Kancelarije za mlade organizovanjem različitih obuka i kurseva žele da pomognu mladima da prošire svoja znanja i steknu nove veštine kako bi lakše došli do posla ili pokrenuli sopstveni biznis.

Po završetku kursa polaznici polažu test na osnovu koga dobijaju sertifikat o uspešno završenom kursu web dizajna.
diploma-kurs-web-dizajna
Kancelarije za mlade imaju razvijenu saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, pa se često organizuju obuke za uspešno pronalaženje posla. Takođe,  polaznicima kursa se pruža mogućnost učestvovanja u realizaciji različitih programa, regionalnim i međunarodnim razmenama.

Polaznicima je obezbeđena skripta, kao i online prezentacija. Konsultacije su obezbeđene i nakon završetka kursa.